Фото галерија

Школска слава - Свети Сава

27.1.2020.год. у нашем православном храму обележена је школска слава, Свети Сава. Ученици наше школе потрудили су се да припреме пригодан програм како би одали част лику и делу Светог Саве, подсетили се на заслуге и сва добра дела које је учинио за наш народ. У храму је организована литургија, а деци су подељене переце и пакетићи.
Гости из Бразила и Италије

Гости из Бразила и Италије, проф. Енглеског језика, посетили су и нашу школу, у оквиру пројекта Globalhood. У пројекту се ради на повезивању ученика разних култура, на њиховом оснаживању у употреби енглеског језика у реалним ситуацијама. Ученици су се показали као врло талентовани и са интересовањем пропратили све радионице.
ПРИРЕДБА И НОВОГОДИШЊИ ВАШАР

Поводом краја првог полугодишта и предстојећих празника у холу наше школе организована је приредба. Ученици су се представили кроз рецитације, глуму и игру. Након тога организован је новогодишњи вашар.
„Јелка пријатељства“

Ученици првог разреда у петак 20. децембра 2019.године китили су „Јелку пријатељства“ испред општине Ковачица.
Чајанка

У холу наше школе 13. децембра 2019.године одржана је чајанка. Традиција испијања чаја распрострањена је у многим земљама: Русији, Кини, Енглеској и Турској... У нашој школи се учи Енглески и Руски, па смо имали прилике да сазнамо како је чај доспео у ове две земље, Русију и Енглеску, и постао свакодневни напитак. Сваки ученик је понео своју шољицу и уз топао чај и чајне колутиће слушали руску и енглеску поезију. Ученице шестог и осмог разреда читале су нам песме најпознатијих Руских песника Александра Пушкина и Јесењина, као и Енглеских песника Волта Витмана и Роберта Фроста. Уз музичку пратњу професора Павела Томаша ученици су извели песму „Mama ja žuljka ljublja“, „Што се боре мисли моје“и „Dzinglbel“. На крају, ученице осмог разреда извеле су сцену из комада „Ромео и Јулија“ једног од најпознатијих енглеских писаца Вилијема Шекспира.
Посета ученика Музеју „Владимира Фијата“

У уторак 3.децембра 2019.године наши ученици су посетили Музеј „Владимира Фијата“ у Самошу. Директорка Дома културе Владимир М. Фијат, Јелена Трајковић, је поделила поклоне ручне израде профила Владимира Фијата свим присутнима.
Спортска недеља

У периоду од 4.новембра до 8.новембра 2019.године у нашој школи је обележена СПОРТСКА НЕДЕЉА. 4.11.2019.год. Чос - У здравом телу здрав дух 5.11.2019.год. Ученици представљају омиљене спортисте 6.11.2019.год. Ликовни радови на тему „Мој омиљени спорт“ 7.11.2019.год. Игре без граница 8.11.2019.год. Литерарни радови на тему „Мој омиљени спорт“
Представа

„Маскама кроз сокак“

У сарадњи са Домом културе у петак 18.октобра 2019.године организован је маскенбал „Маскама кроз сокак“. Ученици су, са својим наставницима, маскирани прошетали кроз село поздрављајући мештане који су их дочекали и даривали их слаткишима.
Седница ученичког парламента, шиз фриз и слатко изненађење

У петак 11.октобра 2019.године одржана је седница ученичког парламента, као и шиз фриз – ревија ученичких фризура, слатко изненађење - наставнице Сандра Ћосић и Драгана Соломун припремале су крофнице за све ученике наше школе.