Дечија недеља

Датум: 23. Oktobar 2015 09:30 Категорија: Новости

Током дечје недеље ученици су се дружили у оквиру планираних активности.



5.10.2015. Ученици нижих разреда су цртали радове на тему Моја породица,а  придружили су им се и виши разреди који су на папирићима у боји исписивали поруке на поменуту тему. Овај заједнички пано је окачен у холу школе. Ученици виших разреда су потом одгледали филм Ивкова слава Стевана Сремца.
 Кроз активности подсетили смо се на значај породице за свако дете.Породица је основа за формирање идентитета сваког појединца, она утиче на одрастање и понашање. Односи у породици су модел понашања. Стабилна породица и квалитетни међусобни односи пружају сваком детету сигурност и снагу.

6.10.2015. Модна ревија У маминим и татиним ципелама
 
7.10.2015. Ученици нижих разреда су организовали изложбу играчака, а виши разреди су гледали филм Зона Замфирова Стевана Сремца.
 
8.10.2015. Спортски дан
 
Наша школа је угостила ученике  Основне школе Вељко Ђуричин из Јарковца. Ученици су играли фудбал и гађалице. Велику подршку нашим ученицима су пружили малишани из вртића као и нижи разреди.

9.10.2015.  Журка
 
У оквиру дечје недеље за ученике од првог до осмог разреда  организована је и  журка. За ниже разреде пре подне и увече за више разреде. За  безбедност ученика били су одговорни наставници и радник обезбеђења школе.

Погледај слике