Фото галерија

Прослава Дана школе 22.maj 2023.

Поводом обележавања Дана школе и прославе славе Светог Николаја, наша школа је организовала одлазак на литургију у храм Светог Николаја (у сарадњи са вероучитељем Момчилом Вукотићем), а након тога и приредбу за заполене и родитеље. Програм је био садржајан: песма, игра, глума, свирање на инструментима, као и експеримет.
Општинско такмичење Шта знаш о саобраћају? 2022/23.

Општинско такмичење „Шта знаш о саобраћају?“ одржано је у суботу 22.априла у ОШ „Свети Георгије“ у Уздину. Ученици 7.разреда су представљаи нашу школу у Ц групи. Ц група – девојчице Анастасија Јованов Сања Кнежевић Ц група – дечаци Милан Лујанов Тихомир Марков
Мобилни планетаријум за ученике нижих и виших разреда

Наши ученици су имали прилике да се упознају са сферним биоскопом који пројектује слике звезданог неба и небројених спектакуларних објеката које можемо посматрати у нашем универзуму стварајући незамењиво образовно искуство. Мобилни планетаријум је савремено наставно, научно-педагошко средство које на веома ефектан начин демонстрира изглед, кретање и основне елементе небеске сфере. Ученици су на занимљив и атрактиван начин упознају са астрономијом и сродним наукама.
Школска слава - Свети Сава 2023

Школска слава - Свети Сава 27.1.2023.год. у нашем православном храму обележена је школска слава, Свети Сава.
Свети Сава 2023

Радионица ,,Шта детету треба да расте до неба“

Посета биоскопу

Ученици су у петак 7.октобра посетили биоскоп у Панчеву. Гледали су анимирани цртани филм "100% ВУК".
Дечја недеља - У маминим и татиним ципелама

Дечја недеља - ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА

Европски дан језика 2022 у Самошу

Европски дан језика 2022 у Самошу Дана 26.09.2022 у ОШ „Лукреција Анкуцић“ у Самошу је обележен Европски Дан језика. Ученици су се подсетили колико је важно знати или бар делимично разумети више језика. Ми живимо у мултијезичкој и мултикултурној средини и то нам олакшава да се лакше прилагодимо неким новим околностима и да се снађемо у различитим ситуацијама. Ученице седмог разреда су водиле програм и у интеракцији са публиком, заједно са ученицима четвртог и петог разреда, подсетили су наше ђаке на 4 најлепше речи: • Извини • Изволи • Хвала и • Молим. После дивне песме и стихова на ову тему, научили смо како се ове речи кажу и на словачком језику, енглеском, руском, румунском, мађарском, италијанском, француском и немачком језику.